ma 4 december 2017
|
Ingezonden door: edwin
|
Categorie: Algemeen

14.15 Nuvoc tegen Bravo. Voor ons was dit wel een spannende wedstrijd, wij als nummer 1......

Wedstrijd zaterdag 2 december 2017 Dames 3.

14.15 Nuvoc tegen Bravo. Voor ons was dit wel een spannende wedstrijd, wij als nummer 1 tegen de nummer 3. In de eerste set bouwde we vrij snel onze eigen voorspong op. Door de rust die er in het veld was en het spelen van ons eigen spel liepen we uit op Nuvoc. Na vele goede service beurten vanuit ons hadden we de eerste set zo binnen.

De tweede set was het voor ons erg belangrijk dat we de rust behielden die ons de eerste set gebracht heeft. Na wederom goede service beurten, mooie aanvallen, tactische prikballen en goede verdediging hadden we ook in de tweede set een voorsprong te pakken. Nadat Nuvoc dan toch door een aantal mooie services en aanvallen wat dichterbij is gekomen, hebben wij door de behouden rust ook de tweede set binnen kunnen halen.

In de derde set hadden we een kleine dip… Nuvoc wist veel punten te behalen en op een kleine voorsprong te komen. Door de aanwijzingen waar de gaten lagen werden er ook vele ballen tactisch geprikt wat ons de kans gaf op Nuvoc weer in te halen. Zo liepen we ook deze set tot de 25 punten. Jaa!! De winst was weer binnen! Wat waren wij blij. Nuvoc is echt een goed team en de winst lag weer bij ons!!

Maar toen begonnen we aan de vierde set. Door een goede service reeks van Nuvoc kwamen zij op een voorsprong van 11-3.… Daar was echt nog even werk aan de winkel! We hebben deze set hard gevochten en de tussenstand was op een gegeven moment 14-6. Hmm… nu kwamen zij toch wel echt dicht bij de 20 en wij hadden nog geen 10 punten. Door mooie verdediging en goede snelle ballen op het midden en af en toe een bal naar de buitenkant wisten we dan toch bij te komen: 15-15!! Wow, wat was dat gaaf!! We waren gewoon weer bij en kregen als team ook echt weer de energie en boost om door te gaan tot de 25.. EN JAWEL! Uiteindelijk is het 25-21 geworden. Ook de vierde set was voor ons!! Met 5 punten naar huis van de nummer 3. Daar moet op gedronken worden