Lid worden

U wilt lid worden van onze vereniging? Vul dan onderstaand formulier zo volledig mogelijk in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

 

Achternaam ouder/voogd (i.g.v. minderjarig en indien anders dan hierboven)

Geboortedatum

Max. grootte: 2000kb Uitbreidingen: jpg,jpeg,JPG,JPEG,gif,GIF,PNG,png
 Help
Bij deze geef ik aan dat ik kennis heb genomen van, en akkoord ga met, het Privacy beleid van VC Bravo, zoals dat op de website is gepubliceerd. Om het Privacy beleid te lezen, klik hier

Doorlopende Machtiging - SEPA

Om uw inschrijving compleet te maken is het noodzakelijk deze doorlopende machtiging voor het innen van de verschuldigde contributiegelden in te vullen. Contributie betaling is uitsluitend mogelijk via kwartaal incasso vooruit. Deze machtiging vervalt automatisch bij uitschrijven uit de vereniging.

Door uw akkoord* te geven voor deze doorlopende machtiging en op verzenden te klikken geeft u toestemming aan VC Bravo om kwartaale incasso-opdrachten te sturen naar uw bank om een bedrag van uw rekening af te schrijven wegens verschuldigde kwartaal contributie en uw bank om elk kwartaal een bedrag van uw rekening af te schrijven overeenkomstig de opdracht van VC Bravo.

Als u het niet eens bent met deze afschrijving kunt u deze laten terugboeken. Neem hiervoor binnen acht weken na afschrijving contact op met uw bank. Vraag uw bank naar de voorwaarden.

Bankgegevens

Ik ga akkoord met en onderteken hierbij deze doorlopende machtiging voor afschrijving van verschuldigde contributiegelden vanwege lidmaatschap van VC Bravo. Deze machtiging vervalt op moment van uitschrijving. Datum van verzending en ingevulde woonplaats gelden als datum/woonplaats van ondertekening van deze machtiging. Een kopie van deze machtiging ontvangt u per e-mail.

Incasso momenten:

De contributie wordt in vier termijnen geïncasseerd (oktober, januari, april en juli).

Informatie Incassant:

Incassant ID: NL30ZZZ402363600000

Please confirm that you are not a script by entering the letters from the image.

0

0

0

0